Hoe kies je de juiste kinderkleding?

kinderkledingVeel ouders zitten met de handen in het haar wanneer ze weer kinderkleding moeten gaan kopen voor hun kinderen. Wat vinden hun kinderen mooi? Wat is gepast bij kinderen en wat is ongepast? Wat is de nieuwste mode? Wat kan in de ogen van kinderen absoluut niet? En dan is er ook nog eens het verschil in leeftijden en stijl in wat een kind wel en niet mooi vindt. En natuurlijk het aloude feit bij kinderen: het is zwart/wit. Of het is ok, of het is absoluut verkeerd en verschrikkelijk.

Als ouder is het daarom moeilijk om voor je kind op pad te gaan. Je wilt dat je kind er goed uitziet en zich fijn voelt in de kinderkleding. Tegelijkertijd heb je een bepaald budget en wil je dat je kinderen gepast gekleed gaan. Maar het is vooral belangrijk dat de kinderkleding een reflectie is van de persoonlijkheid van het kind.

Kinderkleding is een vak op zich. Het is complex. Het moet je liggen. Gemini Kangeroes is gemaakt om kledingadvies te geven voor kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in kinderkleding uitkiezen voor uw kinderen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderkleding goed past bij uw kinderen, maar ook dat de kinderkleding aansluit bij uw wensen en bij uw gewenste uitgave.

Wij vinden kinderen fantastisch. Kinderen kunnen kwajongens en vlegels zijn, maar het zijn ontzettend interessante wezens met diepe gronden. Wij vinden het fantastisch om te zien hoe kinderen kunnen opleven in de juiste kinderkleding.

 

De juiste kinderkleding voor uw kind

Vraag ons dus vooral om hulp en advies wanneer u weer met de handen in het haar zit bij het maandelijkse of 2-maandelijkse shopping ritueel. Wij doen het namelijk graag. Wij vinden het fantastisch leuk om samen met uw kind zijn of haar stijl te ontdekken en ontwikkelen. Dit kan vanuit huis, via Amazingkids.nl, wat onze favoriete online winkel is voor kinderkleding, maar we kunnen ook samen met uw kind erop uitgaan en in winkels gaan winkelen. Shop till we drop. Het ene kind vindt dat fantastisch, het andere kind vindt het juist verschrikkelijk. Wat ons betreft doen we dus wat bij het kind past.

Wanneer het op internet wordt uitgezocht en besteld, krijgt u de kinderkleding netjes thuis in de juiste maten. Makkelijk toch?